This option will reset the home page of this site. Restoring any closed widgets or categories.

Reset

Concurs de desene: Ziua Europei

Sursa: Comisia Europeana

Reprezentanţa Comisiei Europene în România (RCE) invită elevii din şcolile din România să participe la un concurs de desene a cărui tematică este Ziua Europei. Concursul se adresează elevilor din ciclul primar şi cel gimnazial, care sunt invitaţi să dezvolte creaţii proprii, fără contribuţia altor persoane. Menţionăm că această competiţie nu este deschisă grădiniţelor.

Concursul face parte dintr-o serie de acţiuni desfăşurate în “Anul European al Voluntariatului”, motiv pentru care temele aferente acestei ediţii vor face referire la această noţiune. În termeni largi, voluntariatul înglobează totalitatea acţiunilor desfăşurate în folosul altora, fără a primi în schimb o recompensă materială. Acţiunile defăşurate în 2011 sub egida “Anului European al Voluntariatului” urmăresc să atragă atenţia cetăţenilor europen asupra importanţei derulării activităţilor de voluntariat în comunităţile din care fac parte în alegerea unor schimbări în bine.

Lucrările calificate pentru finală, precum şi cele câştigătoare vor lua parte la o licitaţie al cărei scop este colectarea de fonduri menite să ofere sprijin unor grupuri dezvantajate (copii cu diferite afecţiuni medicale, orfani sau fără posibilităţi materiale).

Mai multe detalii despre concursul de desene “Ziua Europei” găsiţi aici msw8 - 48 KB [48 KB] .

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.